Produkter 

Varumärken 

Kategorier

arrow
Alltid fri frakt, snabba leveranser och allt på lager. Över 100 000 nöjda kunder.
Too Faced Better Than False Lashes

Too Faced

Better Than False Lashes

-Andra produkter från Too Faced
1
Pris: 359 kr - Välj produkt nedan
Butikspris: 400 kr. Du sparar: 41 kr
Delbetalning - Klarna: 50 kr/mån
Välj produkt   (1) Pris Antal
Black Black 359 kr
Butikspris: 400 kr
Produktinformation 
Typ av produkt
Mascara och fibrer

Effekt
Volymgivande och förlängande

Beskrivning
Too Faced Better Than False Lashes är ett system med mascara och nylonfibrer som gör att du kan uppnå extrema längder och volym som påminner om fransförlägning. Detta sker i tre enkla steg med Better Than False Lashes från Too Faced och ger omedelbara resultat. De tyngdlösa nylonfibrerna i Too Faced Better Than False Lashes är speciellt designade för att, tillsammans med mascaran, ge en dramatisk lösögonfranseffekt. Den rika, krämigt formulerade, svarta mascara böjer upp dina fransar och täcker nylonfibrerna svarta utan att de dras bort. Detta gör att de svarta nylonfibrerna ser ut som en förlängning av dina egna ögonfransar och ger dig djärva och sexiga fransar utan klumpar eller kladd. Too Faced Better Than False Lashes används med fördel tillsammans med andra produkter från Too Faced.
Twingly

Blogga om produkten

Om du kommenterar och länkar den här produkten i din blogg, så kommer det inlägget att synas härifrån. Blogga om produkten

Pinga din blogg hos Twingly för att vi skall kunna hitta den.
Passar bra till
Penselset 25 Piece Set

Penselset

25 Piece Set
2500 kr
Butikspris: 2800 kr

Kommentarer om produkten (1)

Sh
Hej! Jag köpt den här mascara"Too Faced Better Than False Lashes! Måste säge att jag blev jätte besviken. Den är mycket dålig och jag såg ingen skillnad mellan en annan mascara som inte lovar för mycket och inte kostar så mycket. skit dåligt!