Produkter 
Varumärken 
Kategorier
Redken Scalp Relief Soothing Balance Shampoo 300 ml

Redken 
Scalp Relief Soothing Balance Shampoo 300 ml

-Andra produkter från Redken
139 kr
Rek.pris: 280 kr. Du sparar: 141 kr

Leverans 1-2 dagar.

Produktinformation 
Typ av produkt
Schampo

Hårtyp
Alla hårtyper som saknar glans och styrka pga stress

Beskrivning
Scalp Relief Soothing Balance Shampoo är ett Redken schampo som har en skonsam formula som mjukgör, lugnar samt verkar avstressande för hårbotten. Detta Redken schampo rengör håret skonsamt samtidigt som eukalyptus och lakritsextrakt arbetar för att ta bort spänningar i hårbotten. Scalp Relief Soothing Balance Shampoo innehåller Redkens exklusiva Calming Suspension System teknologi som lugnar samtidigt som håret tillförs fukt. Applicera Redken Scalp Relief Soothing Balance Shampoo i fuktigt hår och massera upp ett lödder. Skölj sedan av detta Redken schampo med ljummet vatten. Redken Scalp Relief Soothing Balance Shampoo passar dig med hår som tappar sin glans och styrka i samband med stress.
Omdöme:
5 1

Andra tycker om produkten (4)

Cecilia
Använt denna i flera år för min torra hårbotten, verkligen min favoritprodukt för mitt torra hår.
jennie
vad ska man ha för balsam till
Viktoria
Kan absolut rekommenderas för alla som har problem med känslig hårbotten. Irritation och klåda har praktiskt taget försvunnit helt och hållet. Värd varenda krona! /
Sandra
Riktigt bra schampo som är väl värd sitt pris. Har senaste tiden haft problem med torr och kliande hårbotten och det tog detta schampo hand om på absolut bästa sätt. Kommer aldrig mer köpa billiga varianter som finns i livsmedelsbutikerna!
Passar bra till
Redken All Soft Shampoo

Redken

All Soft Shampoo
139 kr
Rek.pris: 280 kr
Redken Extreme Shampoo

Redken

Extreme Shampoo
139 kr
Rek.pris: 280 kr