Produkter 
Varumärken 
Kategorier
Redken Smooth Down Butter Treatment 250 ml

Redken 
Smooth Down Butter Treatment 250 ml

-Andra produkter från Redken
Produkten är slutsåld.
-Fler tips från Treatments
299 kr Ej i lager
Produktinformation 
Typ av produkt
Behandling

Hårtyp
Torrt och svårhanterligt hår

Beskrivning
Smooth Down Butter Treatment är ett djupvårdande Redken treatment som utjämnar även det allra mest svårformade, grova håret. Redken Smooth Down Butter Treatment ger långtidsverkande vård, näring och kontroll. Håret blir välvårdat, jämnt, lätthanterligt och glansigt. Applicera Redken Smooth Down Butter Treatment i handduktstorrt hår och låt verka i 10-15 minuter. Skölj sedan med ljummet vatten. Smooth Down Butter Treatment är en Redken treatment som är speciellt anpassat för dig med mycket torrt och svårhanterligt hår. Denna Redken treatment innehåller macadamiaolja för näring och vård, candelillavax för glans och släthet samt katjoniska molekyler för frizz kontroll.
Omdöme:
0 0

Andra tycker om produkten (4)

Linda
Den här produkten är - på riktigt - det bästa som hänt mitt hår! Det är den enda produkt som gör att mina lockar får lite tyngd och inte blir yviga och frizziga. Rekommenderas starkt till de som har torrt lockigt hår och önskar bättre definierade lockar!
Nöjd tjej:)
Jag har mycket stort och lufftigt hår och varje gång jag plattar mitt hår så blir det stort efter tag igen som jag tycker är jobbigt !! men efter jag testat denna produkt så ligger mitt hår jätte bra sen och blir inte stort efter en utgång t.ex. lite dyr med ändå så värt det! REKOMENDERAS
Perfektionista
Min favoritinpackning, och då har jag ett självlockigt hår som är slingblonderat och som jag plattångar regelbundet, vilket innebär att jag behöver MYCKET vård. Butter treat fixar det!
jennie
Världens bästa hårinpackning!!!!!!!!
Passar bra till
Redken All Soft Shampoo

Redken

All Soft Shampoo
139 kr
Rek.pris: 280 kr
Redken Extreme Shampoo

Redken

Extreme Shampoo
139 kr
Rek.pris: 280 kr
Redken All Soft Conditioner

Redken

All Soft Conditioner
209 kr
Rek.pris: 310 kr