Produkter 
Varumärken 
Kategorier
SUPER PRIS
Clarins Beauty Flash Balm 50 ml

Clarins 
Beauty Flash Balm 50 ml

-Andra produkter från Clarins
265 kr
Rek.pris: 405 kr. Du sparar: 140 kr

Leverans 1-2 dagar.

Produktinformation 
Typ av produkt
Primer

Hudtyp
Alla hudtyper

Beskrivning
Beauty Flash Balm är en uppstramande Clarins primer / ansiktskräm. Beauty Flash Balm drar samman och reducerar rynkor och linjer samt stärker ansiktskonturen. Klappa in ett tunt lager av Clarins Beauty Flash Balm över ansikte, hals och ögonparti. Vänta någon minut innan du applicerar din makeup. Med denna Clarins primer håller makeupen längre och huden ser friskare ut. Clarins Beauty Flash Balm kan även användas som ansiktsmask. Denna Clarins primer är perfekt att applicera före festkvällen eller när du fort vill fräscha upp ditt utseende.
Omdöme:
5 3

Andra tycker om produkten (16)

Nina
Denna produkt är helt fantastisk, om man använder det på rätt sätt. Tyvärr står det fel under denna produkt här på sidan. Produkten ska "duttas" i ansiktet och inte låta torka i några minuter. Lägg på smink direkt efter, innan Beauty Flash Balm hunnit torka.
Lisa
Är verkligen helt kär i denna produkt! Den slätar ut huden i ansiktet och funkar perfekt med clarins everlasting foundation över.
Kirsten Sahlin
Jag vet ingen annan kräm som gör så många jobb samtidigt som denna. Du slipper fuktare och du slipper primer samtidigt som den drar ihop och "suddar" bort små fina rynkor. Jag älskar den och har alltid den i väskan om en "dutt" skulle behövas under dagen. För mig är den ett måste. Och fem stjärnor är väl i underkant. Jag lägger till 2.🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Malin, Beauty Planet
Hej! Ett tips är att använda endast en liten mängd av Beauty Flash Balm. Detta för att undvika att det klumpar sig vid applicering av makeup. Det brukar även fungera bra att mixa med lite ansiktskräm för att få den att lättare gå in i huden. hälsningar Malin Unger Beauty Planet
Adelina
Inte alls nöjd med produkten, iallafall inte om man ska ha smink över. När jag lägger på foundation efter så blir det likt små smulor då krämen under "lossnar" och det blir små klumpar. Annars utan smink så är den bra
x clarins fan
Clarins brukar i regel INTE vilja skriva ut sina ingredienser utan man får läsa på förpackning.Har jagar som en iller efter ingredienserna på deras produkter(i jakt på sånna med bra saker i) tills jag fick höra att det låg till på detta sätt.Varför?För att de för de mesta innehåller massa dåligheter!?.Vem vet.Tråkigt men sant=/.
Åsa
När får ni hem mirakelkrämen igen?
Malin Unger, Beauty Planet
Hej! Vi skriver inte ut ingredienserna på våra produkter då det är enormt tidskrävande. Är ni intresserade av ingredienser är ni välkomna att maila vår kundtjänst som gärna hjälper till: kundservice@beautyplanet.se mvh Malin Unger, Beauty Planet
n
varför står det inte vilka ingredienser som finns med i krämen? O_o suspekt
Felicia
Helt otroligt! 242 kr med studentrabatten gjorde den oemotståndlig att beställa. FYND!
Fröken M
Kostar 293:- på Silja Line just nu så Beautyplanet.se är billigare !!!!
Lela
om jag beställer denna vara just nu (23:15, 14/7-11), hinner jag då få det levererat innan den 19e juli tisdag nästa vecka ?
ulrika
När får ni hem denna underbara kräm ??
Bella
Cremen känns skön efter att jag har rengjort ansiktet med ansiktsvatten, men sminka dig direkt efter för annars blir det grynigt och någon variant av peeling utan korn.
Björn Andres - Beauty Planet
Hej! Det stämmer att våra priser ibland skiljer sig från taxfree, det gör det även taxfreebutiker sinsemellan. På vissa produkter är vi lite dyrare och på andra produkter har vi ett mycket lägre pris än traditionella taxfee-butiker. Vad som dock är säkert är att vårt pris är mycket lägre än vad du betalar i vanliga butiker som tex Kicks eller Åhlens.
Priskollen!
Kan bara meddela att denna kräm kostar 246:- på Birka Cruises båten!! Så det är inte billigare än taxfree på allt här!!