Produkter 
Varumärken 
Kategorier
TIPS!
LCN Colour Twister Set

LCN 
Colour Twister Set

-Andra produkter från LCN
Produkten är slutsåld.
-Fler tips från Händer/Naglar
309 kr Ej i lager
Produktinformation 
Typ av produkt
Handkrämsset

Beskrivning
LCN Colour Twister Set innehåller de fyra ljuvliga handkrämerna från serien Colour Twister. Handkrämerna i LCN Colour Twister Set är berikade med vitaminer och är en riktig törstsläckare för torr hud. Krämerna i LCN Colour Twister Set förser huden med viktiga näringsämnen, däribland provitamin B5, och har även en intensivt reparerande effekt för huden. I LCN Colour Twister Set får du alla fyra frestande sorter; Banarama, Marry Me Berry, Green Tea Twister och Lola Viola. Storlek: 4x50 ml.

- Bananarama Hand Cream: kokosnötsextrakt som är rikt på mineraler, vitamin B och E, glycerin, pantenol samt banandoftande olja som mjukgör och efterlämnar en förförisk doft av exotiska frukter.
- Marry Me Berry Hand Cream: svartvinbärsextrakt som innehåller mycket C-vitamin och kraftfulla antioxidanter samt hallonextrakt som innehåller milda fruktsyror och bidrar till att ge huden en frisk hudton.
- Green Tea Twister Hand Cream: extrakt av grönt te som stimulerar mikrocirculationen i huden samtidigt som det har en vitaliserande effekt och ger en fräsch doft. Vårdande, stärkande och rengörande effekt ger citronextraktet i handkrämen.
- Lola Viola Hand Cream: extrakt av björnbärslöv som har anti-inflammatorisk effekt samt violextrakt som lugnar irriterad och ansträngd hud.
Omdöme:
0 0

Andra tycker om produkten (0)

Var först med att kommentera produkten. Klicka på "Ny kommentar".