Produkter 

Varumärken 

Kategorier

arrow
Alltid fri frakt, snabba leveranser och allt på lager. Över 100 000 nöjda kunder.
Beauty Planet rekommenderar
LCN Colour Twister Set

LCN 
Colour Twister Set

-Andra produkter från LCN
Produkten är slutsåld.
Produktinformation 
Typ av produkt
Handkrämsset

Beskrivning
LCN Colour Twister Set innehåller de fyra ljuvliga handkrämerna från serien Colour Twister. Handkrämerna i LCN Colour Twister Set är berikade med vitaminer och är en riktig törstsläckare för torr hud. Krämerna i LCN Colour Twister Set förser huden med viktiga näringsämnen, däribland provitamin B5, och har även en intensivt reparerande effekt för huden. I LCN Colour Twister Set får du alla fyra frestande sorter; Banarama, Marry Me Berry, Green Tea Twister och Lola Viola. Storlek: 4x50 ml.

- Bananarama Hand Cream: kokosnötsextrakt som är rikt på mineraler, vitamin B och E, glycerin, pantenol samt banandoftande olja som mjukgör och efterlämnar en förförisk doft av exotiska frukter.
- Marry Me Berry Hand Cream: svartvinbärsextrakt som innehåller mycket C-vitamin och kraftfulla antioxidanter samt hallonextrakt som innehåller milda fruktsyror och bidrar till att ge huden en frisk hudton.
- Green Tea Twister Hand Cream: extrakt av grönt te som stimulerar mikrocirculationen i huden samtidigt som det har en vitaliserande effekt och ger en fräsch doft. Vårdande, stärkande och rengörande effekt ger citronextraktet i handkrämen.
- Lola Viola Hand Cream: extrakt av björnbärslöv som har anti-inflammatorisk effekt samt violextrakt som lugnar irriterad och ansträngd hud.

Kommentarer om produkten (0)

Var först med att kommentera produkten. Klicka på "Ny kommentar".
Passar bra till
LCN Magnetic Nail Polish 8 ml

LCN

Magnetic Nail Polish 8 ml
65 kr
Butikspris: 85 kr