Produkter 
Varumärken 
Kategorier
Biotherm Lait Corporel 400 ml

Biotherm 
Lait Corporel 400 ml

-Andra produkter från Biotherm
209 kr
Rek.pris: 255 kr. Du sparar: 46 kr

Leverans 1-2 dagar.

Produktinformation 
Typ av produkt
Bodylotion

Hudtyp
Alla hudtyper

Beskrivning
Lait Corporel är en populär Biotherm body lotion med en fräsch citrusdoft. Lait Corporel är en Biotherm body lotion som har en trefaldig effekt: Den reparerar fjällande hud, återskapar hudens naturliga barriär och skyddar dess naturliga elasticitet. Biotherm Lait Corporel absorberas fort av huden och ger den en len och sidenlik känsla. För bästa resultat används Biotherm Lait Corporel dagligen efter varje dusch och bad. Denna Biotherm body lotion används med fördel tillsammans med produkter ur samma serie.
Omdöme:
5 3

Andra tycker om produkten (17)

bananaboats
Inget kladd, lenaste huden EVER. Brukar köpa på Tax-free på Kastrup för samma pris. Kommer alltid att ha denna i mitt badrumsskåp! AAAAAAAA+++++++++
Marie
Bästa hudlotion jag någonsin haft. Doftar lagom och fräscht. Går in I huden med en gang och stannar!
Eva
Ann
Favvo sen många år, underbar doft, så lätt och smörja in, priset i butik ligger nog på ca 325 kr
Lisa
Är den parabenfri?
Karolina
Den är helt oslagbar. Har prövat så många olika och det här är avgjort den bästa. Dryg, underbar doft och går så lätt in i huden.
Viktoria
En otroligt skön lotion för kroppen, som verkligen tränger in och känns lyxig.. Härligt frisk doft som ger en ytterligare känsla för fräschhet. Rekommenderas varmt och till dessa bra priser!!!
ullis35+
Super bra! och doftar underbart. dyr men dryg.
Ingrid
Måste säga att butikspriset på Åhlens är för 200 ml inte 400 ml!! Bara så att ni vet! Håller med om att den doftar underbart och sjunker in i huden direkt! 10 poäng av 10 möjliga!
Lotta
Den är helt underbar, den bästa jag har provat. Man blir jättemjuk och den doftar jättegott! Den är ju ganska dyr, men den är dryg.
monica hansen
denne bodyloton er den beste jeg har hatt. Jeg har ganske tørr hud og flasser på leggene, men denne kremen gjør mine ben myke å deilige. Jeg har brukt mange kremer, men denne er nr 1 for meg:))
Malin Unger, Beauty Planet
Hej! Nu verkar det som om priset sänkts i butiker permanent och då ändrar vi även vårat rekpris. mvh Malin Unger, Beauty Planet
Malin Unger, Beauty Planet
Hej! Visst är detta en underbar bodylotion! Vi tror att en del butiker kör en tillfällig kampanj med prissänkning på Lait Corporel 400 ml (som vanligtvis inte ingår i butikernas standardsortiment). Skulle det visa sig att rekpriset sänkts så pass mycket så kommer även vi att sänka rekpriser. Men, som sagt, det ser ut att vara en tillfällig kampanj.
Sickan
Absolut en vinnare bland bodylotions men vill påpeka att butikspriset, iallafall inom Åhlens inte är 305:- utan 250! Keep up!
Cream
Jag tycker att denna bodylotion är helt oslagbar. Har använt den i flera år och har under tiden använt andra lotions emellanåt men återvänder alltid till Lait Corporel! Kul att hitta den här till ett bra pris! :-)
astrid
jag ääääälskar denna! sedan jag började använda den för cirka 3 år sedan kan jag inte använda någon annan! dyr men helt underbar.
Christina
Doftar gott av citrus. Mjuk kladdfri lotion som snabbt absorberas av huden. Dessutom är den ganska dryg eftersom den är lättsmord. En av de bästa jag provat på.