Produkter 
Varumärken 
Kategorier
Biotherm Sun Vivo Face 50 ml

Biotherm 
Sun Vivo Face 50 ml

-Andra produkter från Biotherm
Produkten är slutsåld.
-Fler tips från Solskydd/Brun utan sol
159 kr Ej i lager
Produktinformation 
Typ av produkt
Solskydd

Användningsområde
Ansikte

Beskrivning
Biotherm Sun Vivo Face är en solskyddsprodukt för ansiktet, hals och dekolletage med anti aging-egenskaper som skyddar huden mot förtidigt åldrande. Biotherm Sun Vivo Face har en lätt gelkonsistens som snabbt går in i huden och ger den lyster. Detta Biotherm solskydd förebygger linjer och rynkor samt motverkar pigmentering. Kan användas som dagkräm under sommarhalvåret. Biotherm Sun Vivo Face är vattenresistent och finns i tre olika varianter, SPF 15, SPF 30 och SPF 50.

Förebygg solskador:

Undvik solen när den är som mest intensiv mitt på dagen och undvik att bränna dig. Kom ihåg att smörja ett nytt lager med solskyddsfaktor efter att du badat, torkat dig med handduk eller svettats mycket.

Omdöme:
0 0

Andra tycker om produkten (3)

Karin
Konstigt..jag blir inte alls glansig...! Tycker den är perfekt att använda på sommaren. Använder den även på "bröstet" då jag annars lätt får finnar där - men inte av denna... Rekommenderas!!
Nettan
Behållaren kunde ha varit lite större är bara 50 ml, räcker inte hela solperioden. Solcremen är jätteskön och behaglig den går in i huden, men blandhy får en "glansig hy" som naturligtvis kan avhjälpas med andra produkter
My
Otroligt skön produkt. Har lätt att få pigmentfläckar i ansiktet men inte alls lika mycket med denna kräm. Doftar gott och känns fräsch.