Produkter 
Varumärken 
Kategorier
L'Occitane Uplifting Verbena Gift Set

L'Occitane 
Uplifting Verbena Gift Set

-Andra produkter från L'Occitane
Produkten är slutsåld.
-Fler tips från Hudvårdsset
299 kr Ej i lager
Produktinformation 
Typ av produkt
Hudvårdset

Innehåll
Verbena Shower Gel 250 ml
Verbena Body Milk 75 ml
Shea Extra Gentle Soap Verbena 100 gr
Shea Butter Hand Cream 30 ml
Verbena Cooling Hand Cream Gel 30 ml

Hudtyp
Alla hudtyper

Beskrivning
L'Occitane Uplifting Verbena Gift Set är ett fint set som passar perfekt att ge bort i present eller behålla för sig själv! Uplifting Verbena Gift Set från L'Occitane innehåller produkter som doftar gott av verbena och citrus och passar både för män och kvinnor. Värdet av produkterna i L'Occitane Uplifting Verbena Gift Set är 425 kr.

L'Occitane Verbena Shower Gel är en friskt doftande duschgel som passar både män och kvinnor. Verbena Shower Gel från L'Occitane innehåller eteriska oljor av verbena, apelsin, citronblad och ger en frisk och fräsch doft.

L'Occitane Verbena Body Milk är en kroppsmjölk som går in i huden snabbt och ger näring och återfuktar med en lätt citrusdoft. Verbena Body Milk från L'Occitane innehåller organiskt extrakt av verbena, sheasmör, citroneteriskolja och vindruvsfröolja.

L'Occitane Shea Extra Gentle Soap Verbena innehåller 100% vegetabilisk bas och är berikad med sheasmör som har återfuktande och näringsgivande egenskaper. Kan användas dagligen av män, kvinnor och barn. Shea Extra Gentle Soap Verbena från L'Occitane har en härlig doft av verbena och innehåller även sheasmör som är bra för både torr hud som normal. Sheasmör innehåller hydrolipidicfilm som hjälper huden behålla sin naturliga försvar. L'Occitane Shea Extra Gentle Soap Verbena rekommenderas för alla hudtyper, använd varje dag på kropp och händer genom att massera in mjukt.

L'Occitane Shea Butter Hand Cream är deras bäst säljande handkräm med 20 % sheasmör. Extrakt av honung och sötmandel blandat med svag jasminaroma ger denna kräm en lockande doft. Shea Butter Hand Cream från L'Occitane smörjs på och absorberas snabbt och skyddar torr och uttorkad hud och återställer fuktigheten. Med anti- oxiderande vitamin E hjälper den händerna få näring.

L'Occitane Verbena Cooling Hand Cream Gel är en unik gel som ger en matt känsla och minskar svett och svullnader. Verbena Cooling Hand Cream Gel från L'Occitane är berikad med organiskt verbenaextrakt och tapiokapulver som lindrar och absorberar fort. Kyler ner händerna under varma dagar och ger en torrare känsla för händerna.
Omdöme:
0 0

Andra tycker om produkten (0)

Var först med att kommentera produkten. Klicka på "Ny kommentar".