Produkter 
Varumärken 
Kategorier
TIPS!
Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment

Macadamia Natural Oil 
Healing Oil Treatment

-Andra produkter från Macadamia Natural Oil
Rek.pris från: 150 kr. Du sparar: 35 kr

Leverans 1-2 dagar.

Välj produkt   (2) Pris
30 ml 30 ml 115 kr
Rek.pris: 150 kr
300 ml 300 ml 439 kr
Rek.pris: 555 kr
Produktinformation 
Typ av produkt
Olja för håret

Hårtyp
Alla hårtyper, skadat/slitet hår, torrt hår

Beskrivning
Healing Oil Treatment från Macadamia Natural Oil är en hårolja för alla hårtyper men som med fördel används till torrt och skadat hår. Denna hårolja från Macadamia Natural Oil innehåller makadamia- och arganolja som ger håret otrolig näring och fantastisk glans samtidigt som den absorberas snabbt och inte lämnar en fet hinna på håret. Dofterna från Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment verkar terapeutiska och skyddar håret mot UV-strålning samtidigt som den ger håret fukt och gör det mjukt och strålande vackert. Applicera genom att arbeta in en liten mängd i fuktigt eller torrt hår. Önskas extra näring kan du applicera en inpackning eller en leave-in kräm innan oljan. Använd gärna denna hårolja med andra produkter från Macadamia Natural Oil.
Omdöme:
5 1

Andra tycker om produkten (8)

Linda
Tycker oljan är bra. Låter den verka i blött hår tillsammans med inpackningen. Håret blir mjukt, lent och luktar gott!
annelie.kall@hotmail.com
Jag använder "live in cream" Den funkar fantastiskt för mig med lockigt hår. Den ger spänst, glans och tar bort allt de frizziga i mitt hår. Vilket vi med självlockigt hår ofta kan få. Den är dyr tycker jag tyvärr, men ja måste ha den nu varje månad trotts detta. Önskade att större förpackning fanns till reducerat pris? Varför jag ändå väljer makadam är för att jag märker att mitt hår mår så mycket bättre nu när jag bytt från billig gel o stailing mos, med den här produkten ser mitt hår naturligare ut o inte hårt o stelt som den kunde göra förr, de är nu naturligt glansigt o extra lockigt då den är väldigt följsam
Katarina
En bra hårolja som fungerar riktigt fint, precis som i beskrivningen. Måste tyvärr säga att oljan har en mycket stark, lite sötaktig och tung doft. Detta skulle varit bra om man fick information om... I övrigt kan jag bara lämna mina bästa rekommendationer när det gäller detta företag då jag fick min beställning otroligt fort!
Linnea
Helt fantastiskt produkt! Alla borde ha en sån!! Mitt extremt slitna torra hår blev silkeslent och fint. Ett måste!
Anja
Älskar den här produkten! Doften är underbart! Håret är mjukt och fint!
Carro
Liknande Maroccan Oil men luktar såå mycket godare! Vet inte vilken som är bäst men denna är helt klart en superprodukt! Håret blir otroligt glansigt o mjukt o doftar underbart :) Väl värt att testa!
Maria
Helt värdelös produkt, innehåller bara en massa skadliga ämnen, som denna: Cyklopentasiloxane. Mycket vanlig silikonolja. Ingen näring. Mycket svårnedbrytbart. Mycket giftig för vattenlevande organismer. Hat påträffats i fisk och i levern på vittrut i en studie gjord på döda eller döende fåglar på Svalbard. Detta tyder på att substansen kan spridas storskaligt. Vem vill ha det giftet i sitt hår??? Dags att producenter börjar ta ansvar!!
cimsan
Otroligt bra produkt som kan användas på flera sätt! Använder denna tillsammans med leave-in balsamet efter varje gång jag tvättat håret och lite till när håret torkat. Ger ett fint resultat med mycket glans! Doftar underbart & oemotståndligt :) Rekommenderas varmt!