Produkter 

Varumärken 

Kategorier

arrow
Alltid fri frakt, snabba leveranser och allt på lager. Över 100 000 nöjda kunder.
Lily Lolo
Beauty Planet rekommenderar
Lily Lolo Mineral Foundation

Lily Lolo

Mineral Foundation

-Andra produkter från Lily Lolo
Produkten är slutsåld.
Produktinformation 
Typ av produkt
Mineral foundation

Hudtyp
Alla hudtyper

Beskrivning
Lily Lolo Foundation kommer i många olika nyanser – välj den eller de som passar dig bäst! Denna foundation innehåller riktligt med pigment vilket gör att endast en liten mängd behövs. Det gör även att sminkningen blir mycket hållbar. Applicera denna foundation med Lily Lolos Super Kabuki Brush. För att enklast hitta den färg som passar dig så ser du nedan om färgen är kall, varm, neutral eller oliv. Så applicerar du din Lily Lolo foundation: 1. Låt din ansiktskräm gå in i huden ordentligt. 2. Knacka ut en liten mängd foundation i locket som du sedan arbetar in i din kabuki borste. 3. Slå av överflödet mot lockets kant. 4. Borsta in denna foundation med lätta rörelser för ett jämnt resultat. Börja från mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. 5. Följ upp med concealer, rouge och solpuder samt annat smink från Lily Lolo. Lily Lolos produkter består av fint pulveriserade mineraler där huvudingredienserna består av Mica (tillsätts för att få bort ojämnheter), Järnoxider (tillsätts för att skapa färg), Zinkoxid (motverkar bakteriebildning p huden och ger ett naturligt UV-skydd). Många andra mineralkosmetikmärken väljer att tillsätta sk utfyllningsmaterial såsom Bismuth Oxychloride. Detta kan skapa irritationer och ge klåda. I Lily Lolos produkter finner du inga sådana ingredienser! Makeupen från Lily Lolo innehåller INTE kemiska substanser, färgämnen, parabener eller nanopartiklar.


Twingly

Blogga om produkten

Om du kommenterar och länkar den här produkten i din blogg, så kommer det inlägget att synas härifrån. Blogga om produkten

Pinga din blogg hos Twingly för att vi skall kunna hitta den.
Passar bra till
Dolce & Gabbana Light Blue EdT

Dolce & Gabbana

Light Blue EdT
569 kr
Butikspris: 745 kr
Redken Time Reset Conditioner

Redken

Time Reset Conditioner
239 kr
Butikspris: 310 kr

Kommentarer om produkten (1)

Lisa
Jag köpte Butterscotch och det här är första gången någonsin som jag hittat en foundation som smält in PERFEKT. Jag är född i Asien och har alltid tvingats nöja mig med att köpa foundations som är antingen för rosa eller bruna... Vad glad jag är att jag hittade denna, tack! :)