Produkter 
Varumärken 
Kategorier
gloMinerals gloProtective Liquid Foundation

gloMinerals 
gloProtective Liquid Foundation

-Andra produkter från gloMinerals
Rek.pris: 400 kr. Du sparar: 51 kr

Leverans 1-2 dagar.

Välj produkt   (8) Pris
Golden (matte) Golden (matte) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Golden (satin) Golden (satin) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Golden Light (satin) Golden Light (satin) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Honey (matte) Honey (matte) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Honey Fair (satin) Honey Fair (satin) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Honey Light (satin) Honey Light (satin) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Natural (satin) Natural (satin) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Natural Light (satin) Natural Light (satin) 349 kr
Rek.pris: 400 kr
Produktinformation 
Typ av produkt
Flytande mineralfoundation

Hudtyp
Alla hudtyper

Beskrivning

GloProtective Liquid Foundation är en oljefri flytande mineralfoundation från GloMinerals som jämnar ut och täcker skavanker mycket väl. Denna gloMinerals foundation innehåller välgörande antioxidanter och skyddar mot solens skadliga strålar. GloMinerals GloProtective Liquid Foundation passar utmärkt för dig med torr till normal/kombinerad hud. GloProtective Liquid Foundation innehåller aloe vera extrakt och lavendel som vårdar och ger din hud en frisk lyster. Blanda GloProtective Liquid Foundation med lite Face primer så får du en silkeslen hud. Använd gärna GloProtective Liquid Foundation tillsammans med annat gloMineral mineralsmink.

Denna gloMinerals kommer i två olika varianter - matte och satin. Matte ger ett matt resultat och passar bäst för fet hy och satin ger en silkeslen lyster och passar bäst för alla andra hudtyper.

 

Glominerals avancerade formula kombinerar ingredienser med farmaceutisk renhetsgrad, naturliga mineraler och stärkande antioxidanter. Resultatet är en kliniskt ren make-up som täcker, vårdar och behandlar din hud. Glominerals kan användas även av dem med extremt känslig hud och problemhud, även för att täcka acne och öppna sår, utan att skapa irritation. Produkterna är anti-inflammatoriska och skyddar mot UVA och UVB-strålning. Glominerals är fritt från parabener. Glominerals är känt för att vara marknadens mest innovativa mineralmakeupmärke och har bland annat lanserat flytande eyeliners och flytande foundations - allt baserat på naturliga mineraler med en färgpalett bestående av moderna färgtoner. Glominerals säkrar totalt skydd mot yttre påfrestningar, är rik på antioxidanter, antiinflammatoriska egenskaper, C-, A-, E-vitaminer och mineraler – mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Förpackningarna är miljömedvetna.

Omdöme:
0 0

Andra tycker om produkten (0)

Var först med att kommentera produkten. Klicka på "Ny kommentar".
Passar bra till
gloMinerals gloPressed Base

gloMinerals

gloPressed Base
399 kr
Rek.pris: 450 kr
gloMinerals gloConcealer Under-Eye

gloMinerals

gloConcealer Under-Eye
249 kr
Rek.pris: 280 kr