Produkter 

Varumärken 

Kategorier

arrow
Alltid fri frakt, snabba leveranser och allt på lager. Över 100 000 nöjda kunder.
gloMinerals The Mint Balm SPF 15

gloMinerals

The Mint Balm SPF 15

-Andra produkter från gloMinerals
Pris: 98 kr
Butikspris: 100 kr. Du sparar: 2 kr
Delbetalning - Klarna: 50 kr/mån
Produktinformation 
Typ av produkt
Läppbalsam med SPF 15

Hudtyp
Alla hudtyper

Beskrivning

GloMinerals The Mint Balm SPF 15 är ett stort läppbalsam innhåller närande växter såsom hampfröolja, meadowfoam och mangokärnsmör. Ingredienserna i GloMinerals The Mint Balm SPF 15 vårdar dina läppar och håller dem mjuka och smidiga. The Mint Balm SPF 15 innehåller solskyddsfaktor som skyddar dina läppar från solens skadliga strålar.

 

GloMinerals avancerade formula kombinerar ingredienser med farmaceutisk renhetsgrad, naturliga mineraler och stärkande antioxidanter. Resultatet är en kliniskt ren make-up som täcker, vårdar och behandlar din hud. GloMinerals kan användas även av dem med extremt känslig hud och problemhud, även för att täcka acne och öppna sår, utan att skapa irritation. Produkterna är anti-inflammatoriska och skyddar mot UVA och UVB-strålning. GloMinerals är fritt från parabener. GloMinerals är känt för att vara marknadens mest innovativa mineralmakeupmärke och har bland annat lanserat flytande eyeliners och flytande foundations - allt baserat på naturliga mineraler med en färgpalett bestående av moderna färgtoner. GloMinerals säkrar totalt skydd mot yttre påfrestningar, är rik på antioxidanter, antiinflammatoriska egenskaper, C-, A-, E-vitaminer och mineraler – mineraler som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Förpackningarna är miljömedvetna.

Twingly

Blogga om produkten

Om du kommenterar och länkar den här produkten i din blogg, så kommer det inlägget att synas härifrån. Blogga om produkten

Pinga din blogg hos Twingly för att vi skall kunna hitta den.
Passar bra till
gloMinerals gloPerfect Lip Duo

gloMinerals

gloPerfect Lip Duo
249 kr
Butikspris: 280 kr
gloMinerals gloSheer Tint Illuminator

gloMinerals

gloSheer Tint Illuminator
299 kr
Butikspris: 325 kr
gloMinerals gloPrecision Eye Pencil

gloMinerals

gloPrecision Eye Pencil
179 kr
Butikspris: 200 kr

Kommentarer om produkten (0)

Var först med att kommentera produkten. Klicka på "Ny kommentar".