Rabanne

Invictus

Eau de Toilette
819 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Citrus
Citrus
Träig
Träig
Grapefrukt
Grapefrukt
Hav
Hav
Lagerblad
Lagerblad
Amber
Amber
Guaiacträd
Guaiacträd
Labdanum
Labdanum

Beskrivning

Artikel: 13147

Parfym herr – Upptäck Invictus Eau de Toilette. För den moderna mannen som strävar efter seger och äventyr presenterar vi Invictus Eau de Toilette från Paco Rabanne – en doft som genomsyrar styrka, mod och elegans. Invictus är en hyllning till segrarens själ, en doft som symboliserar den oövervinnerliga andan inom dig. En fräsch och sensuell sammansättning som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrparfym. En heroisk, träig och fräsch doft där det livfulla möter det hjältemodiga.

INVICTUS PARFYM - VÄLSIGNAD AV GUDARNA
Invictus Eau de Toilette öppnar upp med en fräsch och sprudlande toppnot av grapefrukt och havsvatten, vilket genast fångar din uppmärksamhet. I hjärtat av doften hittar vi lagerblad och ambergris, som adderar en sofistikerad dimension. Basnoterna av guaiacträ och labdanium ger doften dess djup och maskulina karaktär. Invictus är en kraftfull parfymsom balanserar mellan en fräschhet av djup och kraft och intensiteten av träig amber.

SJÄLVFÖRTROENDE OCH SEGER - INVICTUS
 En Invictus parfym är mer än bara en doft; det är en livsstil. Doften förmedlar självförtroende och mod, och väcker den inre kämparglöden. Oavsett om du tävlar i idrott, erövrar affärsvärlden eller erövrar hjärtan, är Invictus din trogna följeslagare på vägen mot framgång.

DESIGNEN AV EN TROFÉ
Doften är förpackad i en robust flaska i form av en trofé, symboliserande din vinst i livets tävlingar. Invictus Eau de Toilette är inte bara en doft; det är ett konstverk som pryder din toalettbänk och påminner dig om din styrka och framstående anda varje dag. 

INVICTUS EN AV RABANNES MEST POPULÄRA PARFYMER
Invictus Eau de Toilette är den perfekta gåvan till den moderna mannen – en symbol för framgång och seger. Samtidigt är det en mångsidig vardagsdoft som lyfter fram din karaktär och elegans i varje situation. Invictus är en av Paco Rabannes mest populära herrparfymer. 

VAR OÖVERVINNLIG MED INVCTUS
Sätt segern som din signatur med Invictus Eau de Toilette från Paco Rabanne och låt doften tala om din oslagbara styrka och passion för livet. Var oövervinnerlig – var Invictus.

DOFTNOTER:

  • Toppnoter: Marin Ackord & Grapefrukt 
  • Hjärtnoter: Lagerblad och Ambergris 
  • Basnoter: Guajakträ & Labdanum

 

PRODUKT SPECIFIKATIONER: - En Eau de Toilette kan användas dagligen 

TIPS: När en Eau de Toilette används tillsammans med en deodorant från samma serie förstärks och förlängs doften på kroppen.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.