Kategorier
Filtrera

Foreo Luna For Sensitive/Normal Skin

Foreo Luna For Sensitive/Normal Skin
Tillfälligt slut
Foreo Luna For Sensitive/Normal Skin
Tillfälligt slut
1509 kr 1509
Tillfälligt slut

Luna, Foreo Ansiktsborstar

Föreställ dig en apparat som både rengör djupare, mer skonsamt och samtidigt reducerar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Eller en apparat som fräschar upp huden på morgonen, gör dig redo för dagen och friskare i längden. Allt detta kan åstadkommas av bara 2-minuters användning, morgon & kväll. Genom dess sofistikerade formgivning är LUNA den mest eleganta tillskottet till alla kvinnors dagliga hudvårdsrutin.

Fullständigt vattentät för användning i duschen eller badet
Mjukt silikon.
450 användningar per full laddning.
Justerbara frekvensintensitet.
USB-laddare, manual, resefodral och äkthetsbevis medföljer.
2 års produktgarant och 10 års kvalitetsgaranti.

Användning
Steg 1: Ta bort eventuellt smink först, fukta sedan din hud och applicera din vanliga rengöring. Fukta sedan LUNA.
Steg 2: Du sätter på LUNA genom att trycka på knappen i mitten, börja med att med varsamma svep dra produkten i uppåtrörelser på kinderna, från hakan.
Steg 3: Börja sedan från mitten av pannan och svep den varsamt utåt på båda sidorna.
Steg 4: Svep sedan rengöringsborsten upp och ned på näsan, och utåt från näsvingarna.
Steg 5: Tryck sedan på knappen igen för att aktivera LUNA low-frequency cleansing mode, och svep under ögonen.
Upprepa steg 2: Svep sedan rengöringsborsten igen över kinderna från hakan. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av produkten, och skölj ansiktet. Denna rutin ska ta 2 minuter.

Om Foreo
FOREO grundades i Stockholm och är ett företag med en global räckvidd, och en filosofi centrerad på radikal innovation. Genom vetenskapliga, disciplinära samarbeten mellan topp-specialister hos FOREO Institute, har dem lyckats förfina och fulländat en banbrytande metod som kommer att definiera hudvård i många år framöver. Olika storlekar, olika utseenden, för olika hudtyper - den första ansiktsrengöringsborsten med T-Sonic™ pulsering gör din hud mjuk, len och ren samtidigt som en hjälper till att förebygga ålderstecken! Med mjuka silikonknoppar och pulsering hjälper den till att rengöra på djupet, ta bort döda hudceller och framhäva en finare, mer lysande hud. Rengöring har aldrig varit såhär behaglig!

Liknande produkter:
Andra köpte också