Kategorier
Filtrera

Foreo Luna Mini Cool Gray

Foreo Luna Mini Cool Gray
Tillfälligt slut
Foreo Luna Mini Cool Gray
Tillfälligt slut
995 kr 995
Rek.pris: 998 kr Du sparar: 3 kr
Tillfälligt slut

Luna Mini, Foreo Ansiktsborstar

Ett nytt revolutionerande rengöringsredskap som ger dig möjligheten att njuta av en vacker hy som ser lika mjuk och len ut som den känns. LUNA Mini är den första hudvårdsborsten i sitt slag som erbjuder alla fördelar som djuprengöring kan ge - allt i en enda kompakt apparat som passar smidigt i din hand. Bara en minuts användning morgon och kväll rengör och förbättrar huden avsevärt genom att avlägsna orenheter som orsakar problemhy. Regelbunden användning ger en klarare, fräschare hy och den fantastiska känslan som kommer med ett strålande friskt ansikte.

Fullständigt vattentät för användning i duschen eller badet.
Mjukt silikon.
300 användningar per full laddning.
USB-laddare, manual och äkthetsbevis medföljer.
2 års produktgarant och 10 års kvalitetsgaranti.

Användning
Steg 1: Ta bort eventuellt smink först, fukta sedan din hud och applicera din vanliga rengöring. Fukta sedan LUNA Mini.
Steg 2: Du sätter på LUNA Mini genom att trycka på knappen i mitten, börja med att med varsamma svep dra produkten i uppåtrörelser på kinderna, från hakan.
Steg 3: Börja sedan från mitten av pannan och svep den varsamt utåt på båda sidorna.
Steg 4: Svep sedan rengöringsborsten upp och ned på näsan, och utåt från näsvingarna.
Steg 5: Tryck sedan på knappen igen för att aktivera LUNA Minis low-frequency cleansing mode, och svep under ögonen.
Upprepa steg 2: Svep sedan rengöringsborsten igen över kinderna från hakan. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av produkten, och skölj ansiktet. Denna rutin ska ta en minut.

Om Foreo
FOREO grundades i Stockholm och är ett företag med en global räckvidd, och en filosofi centrerad på radikal innovation. Genom vetenskapliga, disciplinära samarbeten mellan topp-specialister hos FOREO Institute, har dem lyckats förfina och fulländat en banbrytande metod som kommer att definiera hudvård i många år framöver. Olika storlekar, olika utseenden, för olika hudtyper - den första ansiktsrengöringsborsten med T-Sonic™ pulsering gör din hud mjuk, len och ren samtidigt som en hjälper till att förebygga ålderstecken! Med mjuka silikonknoppar och pulsering hjälper den till att rengöra på djupet, ta bort döda hudceller och framhäva en finare, mer lysande hud. Rengöring har aldrig varit såhär behaglig!

Liknande produkter:
Andra köpte också