Peter Thomas Roth

Hungarian Thermal Water Heat Mask

Storlek

725 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Anti-age
Anti-age
Torr
Torr
Blandhy
Blandhy
Fet
Fet
Känslig
Känslig
Mogen
Mogen
Normal
Normal
Fina linjer
Fina linjer

Beskrivning

Artikel: 76119

Denna ansiktsmask motverkar ålderstecken med hjälp av ungerskt termalvatten, växtextrakt och modern teknik. Under många år reste folk långväga ifrån för att bada i det föryngrande, mineralrika vattnet vid de ungerska termalbad som Peters farföräldrar ägde. I dag använder Peter det mest mineralrika termalvattnet i världen från en hemlig källa i de ungerska Karpaternas dalgång. Där är jordskorpan som tunnast, vilket gör att vattnet kan absorbera så mycket mineraler som möjligt på sin väg upp mot ytan. Denna återfuktande mask har en krämig och behaglig konsistens. Med hjälp av kallt vatten aktiveras en stimulerande värme som öppnar upp porerna och hjälper huden att bättre absorbera näringsämnena. 

 

Innehåller naturliga ungerska växtextrakt från solros, aprikos, persika, nyponfrö, mandel, granatäpple, fläderbär, jojoba, oliver och sheanöt samt biotekniskt framställda ingredienser som Gatuline® RC (från björkknoppar) och Merospheres-V (från rosmarin). Bidrar till att motverka fina linjer, rynkor, livlös hy, ojämn hudton och ojämn hudstruktur. Ger en jämnare, mer balanserad och ungdomligare hy.


Användning: 
Använd 2-3 gånger i veckan eller efter behov. Applicera en riklig mängd på ren och torr hud. Massera och låt verka i upp till tre minuter. Aktivera sedan värmen genom att fukta fingertopparna med kallt vatten och massera in masken i huden. Skölj av noggrant när den värmande känslan har avtagit.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.