FILORGA

NCEF-Reverse Cream

Storlek

860 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt.

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Utjämnande
Utjämnande
Anti-age
Anti-age
Normal
Normal
Blandhy
Blandhy
Mogen
Mogen
Torr
Torr
Fet
Fet
Känslig
Känslig
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Retinol
Retinol
Salicylsyra
Salicylsyra
Niacinamide
Niacinamide
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 45493

Överlägset multi-korrigerande anti-aging creme som arbetar på rynkor, ger fasthet och lyster för förbättrad hudkvalitet. En revitaliserande creme med hög koncentration av NCEF för en multi-korrigerande effekt, förstärkt föryngrande verkan och förnyad hudkvalitet. Minimerar fina linjer och rynkor samt ger huden ny lyster och fasthet. Innehåller även en kombination av beprövade ingredienser som motverkar ålderstecken för en förstärkt effekt. Cremen har en ultra-komfortabel textur som berikats med återfuktande sheasmör för extra näring och komfort.

  • Minimerar fina linjer & rynkor
  • Ger fasthet
  • Huden får ny lyster
  • Närande och reparerande


NCEF: Ett polyrevitaliserande komplex för förbättrad hudkvalitet med en koncentration motsvarande en injicerbar anti-aging NCEF behandling. Ger en komplett anti-aging effekt på rynkor, fasthet, hudton, porer, återfuktning.
Innehåller beprövade, aktiva ingredienser i kampen mot åldrandet [hyaluronsyra + kollagen + vitaminerna A, H och E] som tillsammans med boosters verkar utjämnande på rynkor och hudtextur, ger fastare hud samt ökar hudens volym och lyster.
Sheasmör ger en intensiv näring och verkar reparerande på huden.
Applicera varje dag, morgon och/eller kväll, på hela ansiktet. Kombinera med Filorgas essence och serum för ett fullständigt regenererande program. Förlänger resultatet efter en estetisk anti-aging NCEF behandling. Använd gärna MAT på dagen och cremen på kvällen.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.