Peter Thomas Roth

Retinol Fusion Pm Eye

Storlek

745 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Utjämnande
Utjämnande
Anti-age
Anti-age
Torr
Torr
Blandhy
Blandhy
Fet
Fet
Känslig
Känslig
Mogen
Mogen
Normal
Normal
Retinol
Retinol
Fina linjer
Fina linjer
Mörka ringar
Mörka ringar
Pigmenteringar
Pigmenteringar
Påsar
Påsar
Rodnad
Rodnad
Rynkor
Rynkor
Svullnad
Svullnad

Beskrivning

Artikel: 47448
En återfuktande ögonkräm som återupplivar den känsliga huden i ögonkonturen, genom optimal koncentration av mikroinkapslat retinol för maximalt resultat och minimal irritation.

Denna unika sammansättningen ger en mild, långvarig frisläppning av retinol hela natten för att hjälpa till att jämna ut hudtonen, reducera rynkor, svullnad under ögonen samt uppkomsten av pigmentering.

Närande sheasmör och Vitamin C och E lugnar den känsliga huden i ögonkonturen samtidigt som de förser den med aktiva antioxidanter. Huden i ögonkonturen lämnas silkeslen, återfuktad och balanserad med ett vitaliserat, hälsosamt utseende.

Passar alla hudtyper, även den känsliga. Riktar sig framförallt till en mer mogen hud.

Användning:
För bäst resultat, applicera morgon och kväll på rengjord hud. Klappa försiktigt in en liten mängd under och runt ögonen.

Om mild irritation eller rodnad uppstår, använd varannan dag tills huden har anpassat sig. Bygg sedan gradvis upp för daglig användning inför natten.

Denna produkt innehåller en hög koncentration av retinol som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solbränna. Använd därför solskyddsfaktor innan direkt solexponering, då solen är som starkast. Gravida bör inte använda denna produkt. Endast för externt bruk.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.