Kategorier
Filtrera

Decléor Aroma White C+ Extreme Brightening Essence 3x10ml

Decléor 4 stars, based on 1 reviews Aroma White C+ Extreme Brightening Essence 3x10ml
Utgått
Decléor Aroma White C+ Extreme Brightening Essence 3x10ml
Utgått
799 kr 799
Utgått

Aroma White C+ , Decléor Serum & Ansiktsolja

En 30-dagars intensiv behandling som återställer lyster till ledsen, ojämn hud. Minimerar pigmentfläckar och hjälper att ge huden klarhet. Fungerar som en riktig energikick för din hud! Innehåller 10% C-vitamin, 2% papayaextrakt och mjölksyra som eliminerar skadade och hyperpigmenterad hudceller samt uppmuntra en snabb cellförnyelse. Skonsam och irriterar inte. Huden blir jämnare och får en förnyad lyster. Passar ledsen hud och hud med pigmentfläckar.

Användning

Används som en kur under en månad (varje flaska håller i 10 dagar) morgon och kväll innan lämplig mjukgörare. Tryck hårt på den vita toppen för att lösgöra det rena C-vitaminet. Skaka flaskan väl. Applicera några droppar över hela ansiktet och massera försiktigt in. Använd mätredskapet i flaskan för att få rätt mängd.

Aroma White C+ är en effektiv specialserie mot pigmenteringar och ojämn hudton. Samtliga produkter i serien innehåller det unika växtkomplexet White Focus Complex som kombinerar tre utvalda essentiella växtextrakt med uppljusande, vårdande och skyddande egenskaper.

Liknande produkter:
Andra köpte också