FILORGA

Lift-Designer Serum

Storlek

667 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Normal
Normal
Blandhy
Blandhy
Mogen
Mogen
Torr
Torr
Fet
Fet
Känslig
Känslig
Niacinamide
Niacinamide
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Beskrivning

Artikel: 54021

Dubbelt uppstramande serum för intensiv fasthet. Serum som ger en radikal lyftande effekt på bara 7 dagar*. En kombination av aktiva ingredienser och mekanisk applikation ger dubbel uppstramande effekt för slätare ansiktsdrag, mer volym och definition. Passar alla hudtyper som är i behov av mer fasthet.

  • Lyftande effekt på bara 7 dagar
  • Slätare ansiktsdrag
  • Mer volym/fyllig hud
  • Ökad definition 

Plasmatic liftning factors [cellulära faktorer + kollagen + hyaluronsyra] är en banbrytande innovativ formula, hämtad från estetisk medicin, som har en uppstramande effekt och slätar ut ansiktsdragen, ger fylligare hud och definierar. Dubbelt åtstramande [biologisk + mekanisk]: en duo av aktiva ingredienser som kombinerat med en stimulerande roll-on applikator stimulerar elastinet och verkar uppstramande, utjämnande. Skönhetstips! Var extra noga med applicering på halsen, för en uppstramande effekt även där!

*Klinisk studie – 22 deltagare – självutvärdering från daglig applicering av LIFT-STRUCTURE under 7 dagar.

Vid användning, håll produkten lodrätt och starta pumpen genom att trycka på knappen. Applicera med roll-on-applikatorn på ansikte och hals efter rengöring, fördela därefter produkten med fingrarna och applicera din dag- eller nattcreme. Avlägsna roll-on-delen i metall & skölj med ljummet vatten regelbundet.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.