Kategorier
Filtrera

Indeed Laboratories Snoxin Serum 30ml

Indeed Laboratories Snoxin Serum 30ml
Tillfälligt slut
Indeed Laboratories Snoxin Serum 30ml
Tillfälligt slut
295 kr 295
Rek.pris: 399 kr Du sparar: 104 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkten

Snoxin, 30ml Indeed Laboratories Serum & Ansiktsolja

Snoxin är ett revolutionerande ansiktsserum som garanterar en märkbar och långsiktig förbättring av rynkor och insjunkande hud. Detta serum bekämpar alla tecken på hudens åldrande och bidrar till synliga resultat inom endast 7 dagar.

Snoxin är en multi-peptid behandling som bevisligen reducerar kraftiga rynkor med 52% på 28 dagar, insjunkande hud med 28% på 56 dagar och djuparynkor med 22% på 51 dagar. Icke-oljig, parfymfri och parabenfri. Snoxin innehåller sex (6) av de mest effektiva anti-ageing peptider till den högsta koncentration som kan tolereras.

Formuleringen har blivit kliniskt testad av världens mest ryktbara dermatologer för att förvissa sig om att Snoxin kan prestera likt de flesta laserbehandlingar och injektioner, dock med märkbart färre komplikationer. Kliniska tester har visat en minskning, så snabbt som inom 3 dagar, av tecken på åldrande, speciellt rynkor, medan påtagliga förbättringar kommer fortsätta i upp till 6 månader efter användning.

De flesta anti-ageing serum brukar innehålla endast en huvudpeptid som bekämpar tecken på åldrande, medan Snoxin tillgodogör sig med flera peptider som samtidigt riktar in sig på åldrande tecken, med nedanstående 3 samverkande metoder:

• Minskar muskulära sammandragningar som leder till kraftiga linjer och rynkor
• Ökar produktionen av kollagen genom att stimulera hudens naturliga processer
• Formar ett mer enhetligt flöde av kollagen genom att stimulera hudens reparerande process

Användning:
Applicera en mindre mängd 2 gånger om dagen, efter rengöring, innan dag- eller nattkräm läggs på.

Liknande produkter:
Andra köpte också