Kategorier
Filtrera

St. Tropez Gradual Tan In Shower Tanning Lotion 200ml

St. Tropez Gradual Tan In Shower Tanning Lotion 200ml
Bara 3 kvar. Handla nu
St. Tropez Gradual Tan In Shower Tanning Lotion 200ml
Bara 3 kvar. Handla nu
269 kr 269
I lager

Gradual Tan, 200ml St. Tropez Brun utan sol

Gradual Tan in Shower – är en banbrytande, patentsökt och helt unik brun-utan-sol lotion framtagen för att ge en lätt solkysst lyster när du använder den i din dagliga dusch. Den unika formulan verkar på ren och våt hud, på bara tre minuter. Efter duschen börjar de aktiva brun-utan-sol-ingredienserna att verka. Färgen utvecklas gradvis vid regelbunden applicering. Använd 4-5 dagar i sträck för bästa resultat.

Den patentsökta formulan innehåller också mandelolja som hjälper till att hålla huden återfuktad i upp till 24 timmar. St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion är speciellt formulerad för att löddra och vara lätt att applicera på våt hud och ge ett resultat utan ränder och ojämnheter.

Så här gör du:
Steg 1: Rengör hela kroppen under varm dusch.

Steg 2: Stäng av duschen och applicera ett jämnt och generöst lager med cirkelrörelser på våt hud. Tvätta handflatorna efter applicering.

Steg 3: Låt verka i tre minuter.

Steg 4: Skölj av helt med varmt vatten.

Steg 5: Torka dig försiktigt innan du klär på dig.

Efter duschen börjar de aktiva ingredienserna gradvis att verka. Nyansen fördjupas gradvis med regelbunden applicering i duschen.

Överstig inte rekommenderade tre minuter. Verkningstid och färgnyans kan variera. Produkten kan missfärgas över tid men det påverkar inte resultatet.

Liknande produkter:
Andra köpte också