St.Tropez

Tan Remover Mousse

Storlek

213 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Normal
Normal
Känslig
Känslig

Beskrivning

Artikel: 78442

Med St.Tropez Tan Remover Mousse kan du korrigera misstag, avlägsna gammal brun-utan-sol och förbereda huden inför din nästa applicering. Det enklaste, snabbaste och mest effektiva sättet att ta bort brun-utan-sol, samtidigt som den är extra mild och lämplig för känslig hud. 
 
Denna extra milda mousse avlägsnar gammal brun-utan-sol och fungerar som en primer för att din nya applicering av brun-utan-sol ska sitta längre. Det lyxiga skummet, som även lämpar sig för känslig hud, avlägsnar effektivt alla spår av brun-utan-sol på bara några minuter. Bomullsextrakt hjälper till att rena huden, medan probiotika bidrar till att balansera och preppa huden så att du får en perfekt canvas för din nästa applicering av brun-utan-sol. 

 

Användning:
Så här förbereder du huden för en perfekt solbränna utan sol: Applicera generöst på torr hud där du tidigare använt brun-utan-sol. Massera försiktigt in skummet i huden och vänta i 5 minuter. Skölj av i duschen med varmt vatten.

 

För extra envisa områden, använd gärna St.Tropez Tan Build Up Remover Mitt genom att polera i mjuka cirkulära rörelser på blöt hud för att avlägsna alla spår av brun-utan-sol. Din hud kommer vara redo för din nästa felfria applikation av brun-utan-sol.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.