0 Varukorg

Kundservice

Välkommen till Beauty Planet!

Beauty Planet erbjuder ett stort urval av varumärken inom parfym, hudvård, smink och hårvård från välkända internationella varumärken, var du än befinner dig i landet till låga priser. Vår ambition är att du inte ska behöva vänta längre än 1-2 dagar på leverans.

Vår kundtjänst är bemannad alla vardagar för att besvara dina frågor. Vårt mål är att under kontorstid besvara alla e-postbrev inom 24 timmar från att er förfrågan mottagits. Det enklaste sättet att kontakta kundtjänsten är att använda kontaktformuläret som du hittar här nedan.

Innan du kontaktar oss - Se vanliga frågor och svar.

Önska eller tipsa om produkt

Saknar du någon produkt i vårt sortiment kan du tipsa våra inköpare på: kundservice@beautyplanet.se

 

 

Frågor om befintlig beställning

Var vänlig kontakta oss endast en gång per ärende då detta leder till att vi slipper besvara din förfrågan flera gånger och på så sätt kan ge en förkortad och bättre svarstid generellt. Se även över svaren till de vanligaste frågorna som ställs till oss så går det kanske ännu fortare att hitta svaret på din fråga.

Reklamation

Det är viktigt för oss att du känner dig väl behandlad efter du gjort en beställning hos oss. Om du av någon anledning vill reklamera en vara är vårt mål att behandla er retur så effektivt och snabbt som möjligt. För att underlätta denna process vill vi ha in ert kundnummer eller fakturanummer. När vi har mottagit och gått igenom din reklamationsansökan skickar vi ut ett reklamationsnummer samt en beskrivning över hur du går tillväga för att skicka in din vara.

Övriga frågor

Hittar du inte svaret du söker under "Vanliga frågor och svar" och ärendet inte gäller reklamationer eller en existerande beställning är du välkommen att fritt ställa din fråga här.

Förslag och förbättringsmöjligheter

Finns det något som vi kan bli bättre på och hur kan vi förbättra din upplevelse på hemsidan?

Produkten har lagts i kundvagnen