bareMinerals

BarePRO Performance Wear Powder Foundation

455 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Medium
Medium
Matt
Matt

Beskrivning

Artikel: 40585
BAREPRO Performance Wear Powder Foundation är en pressad mineralfoundation som levererar full täckning med matt finish och sitter på plats i upp till 12 timmar*.
Denna foundation är formulerad med 90% naturliga ingredienser så som vitaminer och mineraler och ger dig en byggbar täckning som låter huden andas. Oavsett om du är en erfaren makeupanvädare eller en nybörjare uppnår du enkelt en fantastisk "glam coverage".
BAREPRO är skapad för att prestera på topp, därför främjar denna foundation hudens klarhet, minskar synligheten av porer och motverkar blankhet. Formulan är silkesmjuk och har en viktlös känsla, täpper inte till porer eller orsakar utbrott.
Här får du en skräddarsydd täckning utan vare sig kakigt utseende eller känsla och du kan enkelt gå från en lättare dagsmakeup till en mer täckande kvällsmakeup med en snabb touch-up.
Dermatologiskt- och allergitestad. Ej portilltäppande.
*Baserad på en oberoende klinisk studie med 32 kvinnor.

Nyansbeskrivning:
Medium till lätt mörk hud med varm ton

Användning:
För att få den perfekta airbrush finishen, applicera BAREPRO Performance Wear Powder Foundation med Core Coverage Brush för att skapa önskad täckning. Den praktiska hopfällbara borsten är speciellt designad för BAREPRO Performance Wear Powder Foundation med tätt sittande syntetiska strån i mitten av borsten och glesare omkring för att ge en jämn och naturlig täckning.
För att applicera, tryck borsten mycket lätt mot det pressade BAREPRO pudret och applicera sedan med svepande drag över ansiktet. För att öka täckningen från medium till full, upprepa tills du får önskat resultat.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.