0 Varukorg

Löwengrip Care & Color LCC Duo Hand Balm 50ml, Body Lotion 100ml

178 kr 178
Utgått

LCC Duo, 50ml Löwengrip Care & Color Hudvård

Tillverkningsland Sverige
Volym Hand Balm 50ml, Body Lotion 100ml

Ett exklusivt paketerbjudande från Löwengrip Care & Color. Innehåller en Hand Balm och en Body Lotion till ett rabatterat pris.
En handkräm som återfuktar rikligt och är mjukgörande med vårdande mandelsmör. En balm som går snabbt in i huden. Används vid behov när händerna behöver extra omtanke.
"Älskar att den går in så snabbt i huden. Händerna känns mjuka -som om de vore polerade!” -Isabella Löwengrip, Creativedirector LCC.
Glycerin ger åter fuktning och är fuktbindande.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, mandeloljan är fylld med näring som vårdar och skyddar dina händer och låter din naturliga skönhet komma fram.
Shea Butter Ethyl Esters är en ingrediens som är utvunnen ur sheanöten. Där man utvunnet lika egenskaper men som absorberas snabbare.
Doft: Lemonade/star anise twist (Toppnot: Äpple, apelsin, gröna blad. Hjärtnot: Verbena och anis. Basnot: Vanilj, mjölk, karamell och råsocker)

En mjukgörande, återfuktande body lotion som skyddar huden. Balance my skin är baserad på andra generationens shea-ingrediens; endast de mjukgörande ämnena i shea nöten är utvunnet utan det feta smöret. Detta gör huden väl återfuktad samtidigt som lotionen absorberas snabbt.
”Balancemy skin är en dröm, återfuktar länge, doftar ljuvligt och går snabbt in i huden” -Isabella Löwengrip, Creativedirector LCC.
Andra generationens sheanötär en ingrediens som är utvunnen ur shea nöten. Där man utvunnet lika egenskaper men som absorberas snabbare.
Doft: Lotus harmony (Toppnot: lotus, bergamott. Hjärtnot: Ros, viol, näckros, alpviol. Basnot: vanilj, mysk)

Upptäck mer som LCC Duo
Produkten har lagts i kundvagnen