Kérastase

Inspirerade av djupgående kunskaper om den moderna kvinnan fortsätter Kérastase att skapa skräddarsydda produkter och behandlingar som uppfyller den enkla önskan om fantastiskt hår. Kérastase var de första med att ge frisören en mer intim roll i hårvårdsreceptens utformning, med stöd av forskarna på L’Oréal Advanced Research. Ikoniska produkter fortsätter att dra nytta av Kérastases unika blandning av expertis och innovation med en djupt sensorisk, personlig erfarenhet.

0 Artiklar

Kérastase shampoo och balsam

Kérastase, härstammande från Frankrike, ett land känt för sin exklusiva hud- och hårvård, grundades 1964 av den framstående entreprenören François Dalle. Idag rankas Kérastase som ett av de finaste och mest lyxiga märkena för professionell hårvård. Deras produkter har blivit en favorit bland frisörer och konsumenter över hela världen.

Innovation för naturlig skönhet

Kérastases mål är att framhäva den naturliga skönheten i varje individs hår. Genom avancerad forskning och exklusiva ingredienser, stöttad av L'Oréal Advanced Research, skapar de banbrytande produkter som ger kompromisslös kvalitet. Det som verkligen utmärker Kérastase är deras fokus på aktiva och exklusiva ingredienser, samt noggrant komponerade produkter.

Ett bredare sortiment för alla behov

Kérastase erbjuder ett brett sortiment av produkter för både hårvård och styling. På NordicFeel hittar du allt från schampo, balsam och hårinpackningar till hårspray, mousse och hårvax. Deras serier, inklusive Discipline, Resistance och Reflection, riktar sig till olika hårtillstånd och behov. Vare sig du kämpar med frissigt hår, svagt hår eller färgat hår, har Kérastase en lösning för dig.

Högsta kvalitet för ditt bästa jag

Upptäck Kérastases produkter och låt ditt hår må så bra som möjligt varje dag. Med rätt förutsättningar kan varje dag vara en bra hårdag. Välj Kérastase för att uppnå den lyxiga hårvårdsupplevelsen du förtjänar och visa alltid upp dig från din bästa sida.